Vereniging voor eigenaren

Onderhoud voor de vereniging van eigenaren

Onderhoud

Van de Visch BV is gespecialiseerd in schilderwerk, schoonmaakwerkzaamheden en bouwkundig onderhoud. Bij ons is uw appartementencomplex in goede handen. 

Samen met u kiezen wij het best passende onderhoudscontract. Denk hierbij aan schilderwerk, gevelonderhoud en bouwkundig onderhoud. Wij hebben relaties met glazenwassers en bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwkundig onderhoud. Wij onderhouden voor u deze contracten. De planning hiervan wordt allemaal vastgelegd in het onderhoudscontract. Hierin staat precies beschreven wanneer er onderhoud nodig is aan bijvoorbeeld balkons of gevels maar ook de jaarlijkse bouwkundige inspectie staat hierin genoteerd.


Kostenbesparing

Goed georganiseerde VvE zijn efficienter en bespaaren aanzienlijk op de kosten. Een meerjarig onderhoudsplan is voor ons de leidraad om de vereniging zo goed mogelijk te kunnen beheren. Dit geldt niet alleen op technisch vlak maar ook op financieel vlak. Wij nemen de rol van de VvE beheer daarom graag van u over. Als duidelijk is wat er de komende jaren gedaan zou moeten worden kunnen wij de vereniging ook adviseren over wat de begroting zou moeten zijn en de hoogte van eigen bijdrage. Zo kunt u zorgeloos de toekomst tegemoet. Een meerjarig onderhoudsplan geeft niet alleen aan wat de te verwachte kosten zijn voor een bepaalde periode, maar ook wat de status is van het complex. We maken samen met u een planning van de werkzaamheden en de te verwachten kosten die hieruit voort kunnen komen,


Tijd besparen

Het beheren van vereniging van eigenaren kost veel tijd. Wij hebben alle kennis die nodig is om uw vereniging gezond te houden. Wij helpen u met onze deskundigheid en jarenlange ervaring. Dit doen wij samen met u, een transparante samenwerking geeft beide partijen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Door ons netwerk en ervaringen zal u dit veel tijd besparen.


Beheer 

Elk complex heeft onderhoud nodig, dit is van essentieel belang voor de uitstraling van het complex en uw eigen woongenot. Wij leveren diensten aan de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en onderhoud daarvan.

Hiervoor een goed technisch inzicht en een scherpe planning nodig. Van de Visch maakt zich hard voor het woongenot van alle bewoners en biedt u al deze diensten aan. Doordat Van de Visch voor al deze diensten kan zorgen, levert dit veel voordeel op voor de vereniging van eigenaren.


Wij zijn aangesloten bij: