Schilderwerk van van de Visch

Schilderwerk

Schilderwerk is één van de belangrijkste aspecten voor het onderhoud en behoud van uw woning, kantoor etc. Een vakkundige geschilderde woning is het eerste visitekaartje. De eerste indruk van een woning blijft u altijd bij. Onze vakbekwame mensen hebben het inzicht en de kennis om u een advies te geven voor uw woning, binnen of buiten, oud of nieuw.

Wilt u niet meteen voor grote onverwachte uitgaven komen te staan, wij maken graag een onderhoudsplan voor u. Zo behoud u de uitstraling van een mooi geschilderde woning en het belangrijkste, een uitstraling die u graag wilt behouden en de kosten worden verspreid.

Wij denken graag met u mee en zorgen voor een verzorgd en duurzaam kwalitatief hoog eindresultaat. Van de Visch verft onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Schilderen kan ook dienen om iets te signaleren, er de aandacht op te vestigen. Denken we hier bijvoorbeeld aan gele buizen die aangeven dat deze voor gas zijn. Het is tevens de aangewezen manier van verfraaiing, omdat verf in een veelheid aan kleuren geleverd wordt. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan van de Visch verzorgen. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen.