Over ons

Over ons

Schildersbedrijf van de Visch bv. bestaat sinds 1969 en is opgezet door vader Arie en zoon Evert van de Visch. Vanaf het begin tot heden staan kwaliteit, vakmanschap, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het bedrijf kwam tot stand nadat vader en zoon werkzaam waren geweest bij Schildersbedrijf Rozemalen cv. te Bussum. Waar gewerkt werd met de slogan "Goed schilderswerk is de beste geldbelegging".

Evert heeft in deze periode zijn diploma's behaald aan de nationale schildersschool te Utrecht. o.a. diploma's in aspirant, aspirantgezel, behanger, hout en marmer immitatie, complete woninginrichting en kleuradvies heeft behaald. De periode die daarop volgde stond in het teken van de slogan van het bedrijf waar zij gezamenlijk gewerkt hebben. In 1985 stopte Arie, vanwege gezondheidsproblemen, zijn werkzaamheden bij van de Visch, zo kwam het dat de zoon van Evert, Rodger, bij zijn vader in dienst trad.

Wat betekende dat de derde generatie van de Visch, een nieuw tijdperk aankondigde. Zo is al 3 generaties lang de familie van de Visch bezig met het opbouwen van een gerenommeerd en gerespecteerd schildersbedrijf. Door de toevoeging van de afdeling bouwkundig onderhoud, kunnen wij u in al uw wensen tegemoet komen. Kortom het complete pakket bieden wij u als opdrachtgever.

Foto's uit de oude doos.