Nieuws van van de Visch

Schildersbedrijf van de Visch is aan gesloten bij Glansgarant

Het fraaiste onderhoudsplan van Nederland.

GlansGarant is het unieke, meerjarige onderhoudsplan voor de fraaiste woningen van Nederland. Vanaf jaar 1 uw woning perfect in de verf, met elk jaar controle en onderhoud, en na vijf of zes jaar een complete herschilderbeurt. En dat, zónder grote uitgaven ineens, maar tegen een vast bedrag per maand. Schildersbedrijf van de Visch is exclusief partner van GlansGarant. Weten hoe het werkt? Bekijk de video!

 

 

NK jachtpaarden

Schildersbedrijf sponsort de NK jachtpaarden in de Paleistuin van Paleis Soestdijk te Baarn.

Keurmerk behaald

Van de Visch is erkend partner van het keurmerk voor vertrouwd ondernemen.


Nieuwe partner

Van de Visch is partner geworden van Onderhoud NL.


Sinterklaas

Het was weer een geslaagde week van het rond brengen van 350 jute zakken met
sinterklaaslekkernij voor onze opdrachtgevers.


Schildersbedrijf Van de Visch op een beurs bij u in de buurt

 

Op 30 maart stond Schildersbedrijf van de Visch op de Vve beurs in Den Haag waar we zowel bestaande als nieuwe klanten hebben gesproken. De reacties op onze aanpak waren zoals altijd erg positief. We hebben een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Op 7 april stond Schildersbedrijf van de Visch op de Vve beurs in Amsterdam waar we zowel bestaande als nieuwe klanten hebben gesproken. De reacties op onze aanpak waren zoals altijd erg positief. We hebben een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Op 11 februari stond Schildersbedrijf van de Visch op de Vve beurs in Utrecht waar we zowel bestaande als nieuwe klanten hebben gesproken. De reacties op onze aanpak waren zoals altijd erg positief. We hebben een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen.


De nieuwe brochure is uit