kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit herken je vaak onmiddellijk maar je kunt het niet vangen in een begrip of zin. Wat kwaliteit is, is afhankelijk van de situatie en zal per product en per dienst verschillen. Van de breed geformuleerde definitie van kwaliteit zullen we deze zelf concreet moeten maken met de kennis van de specifieke situatie en gestelde doelen.

Middelen, mensen en leiderschap maken kwaliteit. Het realiseren van kwaliteit heeft een harde en een zachte kant. Beiden zijn nodig, en kwaliteit kan in sommige gevallen heel goed meetbaar zijn en in andere gevallen een ervaring zijn: minder goed meetbaar maar wel heel bepalend voor het resultaat.


Schildersbedrijf / bouwkundig onderhoud van de Visch BV werkt uitsluitend met professionele middelen en producten van topkwaliteit.

Echter, hierin ligt niet het verschil in kwaliteit. Ook de meeste van onze directe concurrenten doen dit. Het grote verschil word gemaakt doordat Van de Visch nagenoeg uitsluitend met eigen medewerkers de onderhoud en schildersprojecten uitvoert, waar onze directe concurrenten met een grote flexibele schil werken.


Schildersbedrijf bouwkundig onderhoud van de Visch BV heeft  haar medewerkers opgeleid tot uitstekende vaklieden en daarbij zijn zij getraind om in een bewoonde situatie te werken. Zij maken het grote verschil in kwaliteit. Immers kwaliteit is veel meer dan alleen technisch goed onderhoud plegen. Zorgen dat er ook een veilige en nette werkomgeving is, reductie van overlast voor de bewoners en omgeving, een goede communicatie, zorgen dat de werkzaamheden efficiĆ«nt worden uitgevoerd, beleefd zijn, etc. De betrokkenheid van onze mensen, dat maakt het echte verschil!