Klantgericht

Klantgericht

Schildersbedrijf van de Visch BV is onderscheiden in het participeren bij en het ontzorgen van de klant. Wij hebben ons bedrijf ingericht op werkstromen van onze opdrachtgevers. De strategie en de doelstelling van de opdrachtgevers zijn voor ons leidende in onze aanpak bij de samenwerking met onze klanten. Voor een aantal klanten hebben wij specifieke klantenteams ingericht, die op een resultaatgerichte wijze aansluiting zoeken op de processen van de betreffende klant. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar de beste oplossing.

Wij zijn sterk in de advisering en uitwerking van plannen van schilderwerk en onderhoudswerk.

Als ketenpartner werken wij eraan op een resultaatgerichte wijze tegen zo laag mogelijke kosten een optimale bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelstelling van onze opdrachtgevers. Met een aantaal van onze klanten, adviseurs, onderaannemers en leveranciers werken wij in de vorm van ketenpartnerschap projectoverstijgend en reeds langjarig samen.

Wij zijn specialist in het uitvoeren van werkzaamheden aan en in bewoonde woningen en in gebruik zijnde gebouwen. Bij het uitwerken van plannen betrekken wij bewoners en gebruikers. Wij proberen ons in te leven en te verplaatsen in positie van de bewoners. Wij werken permanent aan een hoge klanttevredenheid bij de bewoners van woningen en gebruikers van gebouwen.

Wij denken in duurzame concepten voor onderhoud en renovatie.

In samen werking met onze opdrachtgevers werken wij in onze organisatie aan het continu leren, kennis delen, samen ontwikkelen en permanent verbeteren.

Van oudsher zijn wij de betrouwbare partner in kwaliteit. Wij inventariseren en beheersen gedurende het gehele traject de risico’s den de kwaliteit van onze projecten. Zodoende kunnen wij de kwaliteit garanderen,waar wij als schildersbedrijf van de Visch BV trots op mag zijn.